Количка

Гоблени за шиене Животни

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.
Ако обичате да работите с ръцете си или търсите забавление, което позволява на вашата креативност да процъфтява, шиенето на гоблени с животни може да е точното нещо за вас.

А какво са гоблени с животни?

Гоблените, направени с помощта на игла и конец, претърпяха ренесанс и възраждане на популярността си през последните години. Простотата и красотата на крайния продукт привличат все повече хора към тази форма на артистично изразяване. Шитият гоблен с животни е израз на невероятно търпение и умение на майстора гобленар.

Характеристики на гоблени за шиене с животни

Гоблените с конци са уникален вид визуално изкуство, в което се създават зашеметяващи, висококачествени картини. Тези произведения на изкуството са популярни сред широката публика. Процесът на шиене е прост и приятен. Доказано е, че шиенето на животни върху панама има релаксиращо, терапевтично и облекчаващо стреса въздействие както върху малки деца, така и върху възрастни, Това им позволява да изхвърлят негативната енергия, да намалят напрежението и да повишат вниманието. Гоблен от Мистър Гоблен е чудесна възможност за всеки, който се интересува от създаване на ръчно изработен артистичен проект. Имаме голям избор от гоблени в различни размери и дизайни на конкурентни цени.

Качество на гоблените

Гоблените с животинска тематика, които продаваме, са произведени от известни марки като Милена Стил и руската фирма Риолис. Тези предприятия са издържали изпитанието на времето и техните комплекти са доказали своята надеждност. Ето защо клиентите им имат доверие в тях. Ако закупите комплект от Мистър Гоблен, ще получите:
  • панама за бродерия
  • игла със затъпен връх
  • инструкции за изработка
  • разкошна подаръчна кутия
  • конци Ariadna или DMC по ваш избор.
Комплектите гоблени с животни Милена стил осигуряват всички необходими материали, за да започнете незабавно да си прекарвате добре.

Гоблени в различни стилове с животински сюжети

Може да намерите голям избор от животински тематики, размери и производители на гоблени във всеки от нашите магазини, независимо дали са онлайн или физически. Котки, коне, кучета, гарвани, сови, леопарди, пеперуди и бели лебеди са само малка част от животинските мотиви, налични върху гоблените.

Цени на гоблени за шиене с животни

За да гарантираме качеството на гоблените, които продаваме, предлагаме само модели, създадени от реномирани фирми като Милена Стил и Риолис. В същото време ние много държим да сме сигурни, че можете да си позволите гоблените с животни, които обичате. Разгледайте нашия каталог и ще се убедите сами. От там можете да закупите маркови, качествени и изключително красиви гоблени за ниската, ниска сума от само 30 лв.

Доставка

Обещаваме да комплектоваме вашия гоблен и да го изпратим до вас в рамките на пет работни дни, след като направите своя избор от обширната колекция на Мистър Гоблен. Може да отнеме до 10 работни дни, докато вашият артикул пристигне, ако е изпратен през уикенда или празника. За поръчки над 90 лв., които включват гоблени и всичко останало в нашия магазин, доставката е безплатна за клиентите ни. Ако случайно живеете или отивате в град Пловдив, може да вземете своя комплект веднага от нашия фирмен магазин. Сега сте готови да започнете да рисувате с игла великолепни портрети на животни. Гоблен, ул. Патриарх Евтимий 24, е мястото, където ще намерите нашия магазин.
Оцени ни!