Количка

Гоблени за шиене Пейзажи

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.
Колко често отделяте време от деня си, за да плетете или правите диамантени гоблени или подобни занаяти? Следователно вие имате душата на художник. Убедени сме, че ако опитате да шиете пейзажи на гоблени, не само ще оцените тази форма на изкуство, но и ще я предпочетете.

Определение за гоблени за шиене с пейзажи

Ръчната изработка на гоблени е съвременна форма на изкуство, която датира от векове, но в момента преживява ренесанс. Съвременните аналози включват рисуване по номера и диамантени гоблени. Всеки може да се научи да „шие гоблен“ и да изгражда зашеметяващи пейзажи от конци, ако следва някои основни стъпки. Добре е да подарите тези комплекти на деца или възрастни.

Какво точно съдържа един пейзажен гоблен?

В нашия физически магазин и в мрежата можете да намерите голямо разнообразие от комплекти пейзажни гоблени. Комплектите съдържат следните елементи:
  • висококачествена панама за ръкоделие
  • красива крафт кутия
  • игла за бродерия
  • инструкции и схема
  • конци Ariadna или DMC.
За да гарантираме, че нашите клиенти получават продукти с най-високо качество, Мистър Гоблен си партнира само с най-реномираните производители на гоблени в света. Като примери за такъв бизнес експертите сочат Милена Стил и Риолис.

Изработка на гоблени, които включват различни пейзажни сцени

За да обслужва по-добре нашите клиенти, Мистър Гоблен непрекъснато разширява асортимента си от живописни гоблени. София, Берлин, Париж, Ню Йорк и Лятна вечер са едни от най-често използваните примери. Ние ценим вашия бизнес и създадохме тази колекция от пейзажни гоблени специално за вас. Проектирането и усъвършенстването на най-новите гоблени за шиене се превърна в ежедневно предизвикателство за дизайнерите на Милена Стил.

Цена на гоблен за шиене с пейзаж

Нашият ангажимент да предлагаме първокласни продукти на достъпни цени е ключов фактор за успеха на нашата компания като търговец на гоблени. Цените на нашите пейзажни гоблени започват от само 23 лв. Над 2800 уникални дизайна се предлагат от нашия магазин.

Доставка

Гоблените за шиене, поръчани от нашия уебсайт, най-често достигат до местоназначението си в рамките на пет работни дни. Нормалното време за доставка е приблизително 10 дни, но може да отнеме до две седмици, ако направите покупката си през уикенд или празник, който се пада в делничен ден. Ако стойността на вашата поръчка, включително гоблена и избраните от вас продукти, е над 90 лв., Мистър Гоблен ще ви изпрати безвъзмездно покупката ви. Предпочитаният от вас модел можете да закупите моментално от фирмения ни магазин „Mr Goblen” на ул. „Патриарх Евтимий” 24, гр. Пловдив. Ако обичате да шиете като хоби или ако винаги сте искали да обновите къщата си с красив гоблен, направата на такъв е фантастична възможност. Овладяването на ръкоделие не изисква нищо повече от страст за себеизразяване чрез артистичен подход. Елегантни гоблени за шиене с пейзажи скоро ще красят стените ви.
Оцени ни!