Количка

Гоблени за шиене Цветя

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.
За вас правенето на неща е форма на облекчаване на стреса. Държите се като дете, когато видите нещо чисто ново, като цъфнало цвете или завършена рисунка по номера. Дълбоко в себе си обаче ви се иска да можете да изберете прекрасния гоблен в предпочитаните от вас нюанси, който да виси в сърцето на дома ви и да ви носи радост всеки път, когато го видите. Комплектите гоблени за шиене с цветя от Мистър Гоблен съдържа всички необходими материали за създаване на прекрасно произведение на изкуството за стена.

Как определяте шиенето на гоблени с цветя?

Гоблените могат да бъдат завършени светкавично с помощта на проста техника. Не е нужно да сте опитни в плетенето или скицирането, за да създадете нещо красиво. Имате нужда от конци, панама, игла и малко вдъхновение, за да създадете красив букет от ушити цветя.

Характеристики на гоблени за шиене с цветя

Имаме голямо разнообразие от комплекти за шиене на гоблени, защото сме основен доставчик и търговец на консумативи за хоби. За да избродирате прекрасен гоблен, там ще намерите всички материали, които евентуално бихте искали. Мистър Гоблен гарантира, че всеки комплект за шиене на гоблен ще съдържа:
  • зашеметяваща панама 22ct
  • затъпена игла за бродиране с голямо ухо
  • нежни пухкави конци Aridna или DMC
  • инструкции за шиене
  • красива кутия за подарък
Има много различни размери и дизайни на флорални гоблени. Тук, в Мистър Гоблен, ние сме горди да предоставим такъв изчерпателен асортимент от стоки. Известни имена като Милена Стил и руската фирма Риолис са единствените, на които се доверяваме да доставят нашите гоблени до клиентите. Всички фирми предоставят гоблени с най-високо качество в класически и модерен стил. Сигурни сме, че ще намерите какво да харесате в предлаганите от нас гоблени с цветя, ако случайно цветята са едно от любимите ви неща. За да демонстрираме това, ние положихме големи усилия, за да гарантираме, че имате достъп до най-голямата селекция от висококачествени гоблени за шиене в широка гама от цветни разновидности, размери и цени. Разполагаме с голямо разнообразие от флорални гоблени, включително такива с изображения на макове и маргаритки, слънчогледи, натюрморти, вази и др.

Цена на гоблен за шиене с цветя

Целта на каталога е да улесни купувачите да получат висококачественигоблен за шиене от широка гама тематики и на цени, достъпни за по-голямата част от населението. Нашата мисия е същата и все още можете да закупите гоблен в нашия онлайн магазин само за под 25лв.

Доставка

Ние правим всичко по силите си, за да получите поръчаните артикули възможно най-скоро. Ако поръчате гоблен, ние ще ви го изпратим на следващия работен ден и трябва да го имате в ръцете си след седмица. Срокът за доставка на гоблени може да бъде до 10 дни по-дълъг при поръчка през уикенда или празник. А ако бързате, можете да вземете своя гоблен още същия ден от нашия магазин "Mr. Goblen". Пловдив е един от най-привлекателните градове в България, а централното му местоположение на ул. "Патриарх Евтимий" 24 го прави идеално място за посещение.
Оцени ни!