Количка

Щампирани гоблени

Блестящи щампирани гоблени от Мистър Гоблен

Шиенето на гоблени може да се прави от художници от всякакъв мащаб с лекота и удоволствие. Бродирането върху панама, подобно на мозайките и рисуването по номера, е занаят, при който чрез бодове и пухкави конци се изписват сложни, многоцветни модели и мотиви. Тристепенната процедура на бродиране е едновременно съзерцателна и успокояваща и ще ви забавлява с часове, докато повтаряте своя модел. Майстори от всички нива на умения могат да открият забавно и възнаграждаващо изживяване с комплектите за шиене на щампирани гоблени на Милена Стил, тъй като те се предлагат в широка гама от размери и дизайни. Какво получаваш? Компаниите може да предоставят малко по-различни комплекти за шиене на щампирани гоблени, но всички те включват едни и същи основни компоненти. Например:
 • Панама/Канаваца с отпечатан модел
 • Меки и наситени конци Ariadna (при избор на комплект с конци)
 • Инструкция за изпълнение на модела
 • Цветна картинка и схема (за по-големите модели)

Техники за създаване на шедьовър с щампирани гоблени Милена Стил

Преди да започнете, отделете малко време, за да прегледате вашата канава и легенда. На легендата ще откриете номера на конеца, който трябва да използвате според Ariadna номенклатурата. Докато работите, можете да използвате това, за да идентифицирате лесно правилния нюанс. Поставете канавацата в гергеф или рамка ако предпочитате този начин на работа. Вденете внимателно конеца в иглата и започнете да бродирате. Не правете възли в началото и края. Изберете дали да работите цвят по цвят или на зони. Обикновено хората предпочитат да бродират от горе надолу или от тъмни към светли тонове, за да се избегне зацапването на цветове.

Кой е готов да направи няколко бода?

Следвайте стриктно диаграмата и схемата, ако има такава във вашия комплект. Внимавайте как хващате канавата, тъй като екомастилата, които се използват за отпечатването са на водна основа и е възможно да оцветят леко върховете на пръстите ви, а по този начин рискувате зацапване на белите цветове. Съхранявайте полуготовия шедьовър в право състояние, без гънки и намачквания. А най-добре да е покрит и защитен от прах и външни влияния.

Поставяне на рамка на вашето готово произведение

Внесете малко блясък във вашия интериорен дизайн с щампирани гоблени Милена Стил. Вие сте свободни да измислите свои собствени решения, но ето няколко възможности, които да ви накарат да мислите:
 • Използвайте рамка без стъкло. Казано накратко: това е най-простият избор. С някои основни умения за шиене можете да превърнете дизайна си в красива стенна украса.
 • Сложете паспарту. Това е допълнителна украса към готовото творение, но трябва да бъде подбрана внимателно. Важно е да се съчетае както с цветовете на гоблена, така и с цвета на рамката. Придава дълбочина и внушителност на готовата творба.
 • Антирефлексно стъкло в комбинация с рамка. Този подход става все по-популярен в последно време. Специалния материал на стъклото предпазва готовия щампиран гоблен от външни влияние, запазва цветовете във времето и почти не се забелязва от разстояние.

Указания за правилна поддръжка

Ако платът ви се замърси, докато работите, просто използвайте студена, мокра кърпа, за да го избършете. Не търкайте. Не го поставяйте в пералня или сушилня.

Различни щампирани гоблени от Милена Стил

Това, което ще откриете тук е:
 • 39 х 53 см щампирани гоблени
 • 30 х 40 см щампирани гоблени
 • 24 х 30 см щампирани гоблени
 • 18 х 24см щампирани гоблени
 • 15 х 20см щампирани гоблени
 • 15 х 15 см щампирани гоблени
Щампирани гоблени от всякакъв вид се предлагат от Милена Стил. С пейзажи, животни и други теми, които със сигурност ще вдъхновят творческата мисъл на всеки дизайнер.

Спестете пари с ниските цени на Милена Стил

Всеки от вас може лесно да си позволи и да спечели пари от цените за щампираните гоблени, които продаваме. Цените ни варират от 7 лв. до 52 лв., като правим отстъпки вариращи до -70% за промоционални цени и отстъпки въз основа на количеството, закупено в нашите обекти на едро на Милена Стил.

Какво прави Милена Стил най-добрия избор?

На това място ще имате достъп до неизчерпаем запас от ресурси за вашите творчески начинания. Можете бързо да намерите нещата, които искате да купите, благодарение на търсачка, която ви позволява да избирате различни филтри, включително възможността да видите само новоиздадени артикули, най-популярни артикули и артикули с отстъпка. Предоставят ви се експертни познания относно наличността на продукта и всяка друга тема, която ви интересува. Блогът на Милена Стил е чудесен ресурс за намиране на творчески идеи за вашата собствена работа. Ние сме тук, за да направим вашите ваканции с приятели и семейство възможно най-добрите.

Защо трябва да се доверите на нас?

ШИРОКА ГАМА ОТ АРТИКУЛИ

Посетете някой от нашите обекти, за да получите всичко необходимо за вашите хоби проекти, а ние с радост ще ви помогнем да вземете правилното решение за вас и вашите начинания.

СИГУРНОСТ

Само 100% автентични, уникални стоки могат да бъдат намерени в Милена Стил. Като експерти, нашата цел е да ви предоставим богат избор от сигурни и добре изработени артикули, които ще ви помогнат да вдъхнете живот на вашата визия.

ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ

Години наред ние обслужваме клиенти, вариращи от еднолични търговци до компании от Fortune 500. Нашата работа винаги се извършва с грижа и внимание към детайла. Ние се гордеем с нашия екип от млади, но опитни професионалисти, които разбират реалностите на индустрията и по този начин могат да препоръчат най-добрите стоки за вашите нужди.

ГРИЖА

Когато купувате от нас, вие получавате надежден партньор, на когото можете да разчитате дори след приключване на сделката. Ние сме тук, за да обслужим вашите творчески изисквания и да отговорим на всички въпроси, които може да имате.

ПОСТОЯННО ДОСТЪПЕН

Ние сме тук за вас 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и винаги сме готови да ви помогнем с всякакви въпроси, които може да имате.

ИЗКУПУВАНЕ И ТРАНСПОРТ

Можете да направите поръчка по всяко време на деня или нощта, седем дни в седмицата и тя ще бъде на прага ви след четири работни дни. Независимо дали искате вашият пакет да бъде доставен до входната ви врата или до най-близката централа на куриерската служба, вие избирате дестинацията.

ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН МАГАЗИНИТЕ

Нищо не може да сравни спокойствието и тишината на собствената ви къща в контраст с лудостта на местния мол. Вместо да се борите с тълпите на задръстени места, е значително по-удобно да правите проучвания и сравнения на продукти и услуги от комфорта на собствения си дом или работно място. В разгара на зимата или сред хаоса на многобройните празници, тази полза от интернет пазаруването е безценна.
Оцени ни!